• Nincs termék a kosárban.
Kosár
Összesen:

Webshop

Shengmilo ultrakönnyű kerékpáros sisak levehető napellenzővel

A versenyzők számára megfelelő a Shengmilo Ultralight kerékpáros sisak eltávolítható napellenzővel. Legyen biztonságban a Shengmilo Ultralight kerékpáros bukósisak eltávolítható napellenzővel kerékpározás közben, amely tökéletes közúti és terepen történő használatra.

49 

Ossza meg ezt:

Leírás

A Shengmilo Ultralight kerékpáros bukósisak eltávolítható napellenzővel kerékpárosok számára alkalmas. Minden időjárási helyzetben hatékony. A sisak biztonságos és stabil pajzsot kínál a fejnek. A hevederek hossza egyszerűen módosítható az Ön igényei szerint. Ez biztosítja, hogy a sisak nem csúszik el ütközés közben, és tökéletesen illeszkedik a fejhez.

Shengmilo Ultralight beépített 18 szellőzős kerékpáros sisak védőszemüveggel felnőtteknekKülönböző fejméretekhez állítható

Ez a levehető napellenzővel ellátott Shengmilo ultrakönnyű kerékpáros sisak egy forgó szabályozót tartalmaz a fej kerületének beállításához. Az uniszex kerékpáros sisak személyre szabottan illeszkedik, és ideális a legtöbb 54-62 cm-es fejkörfogatú tinédzser és felnőtt számára. Állítható pántok állpárnával a biztos illeszkedés érdekében. Ezenkívül a gyorsan kioldható csat megkönnyíti a sisak fel- és levételét.

Uniszex kerékpáros sisak

Feje védelme érdekében használja ezt a kerékpáros sisakot, miközben különféle szabadtéri tevékenységekben vesz részt. A kerékpáros sisak számos kerékpározáshoz alkalmas, beleértve a hegyi, országúti, elektromos, trekking és triatlon kerékpárokat. A sisak tervezett felhasználói mindkét nemhez tartozó felnőttek.

Shengmilo ultrakönnyű, beépített sportkerékpáros bukósisak Visor Mountain Bike-valKiváló ütésállóság a biztonság érdekében

Minden az egyben polikarbonát szilárd PC héja és nagy sűrűségű ütéselnyelő EPS habszerkezete figyelemre méltó ütéselnyelést és leejtésállóságot biztosít, nagymértékben csökkentve az ütési erőket, és a lehető legbiztonságosabb védelmet nyújtja.

Kényelmes kialakítású kerékpáros sisak

Az áteresztő anyagból készült kivehető párnák sorakoznak a kerékpáros sisak belsejében, így lehetővé válik az egyszerű mosás, a tiszta illat megőrzése és a biztonságos illeszkedés.

Shengmilo szuper könnyű hegyi országúti kerékpáros sisak divatos festés kivitel 85 EPS különleges sűrűségű erős kerékpáros sisak

Jó szellőzés és szuper könnyű

A speciális aerodinamikai és szellőző dizájnnak köszönhetően a lovassisak 12 szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek átengedik a levegőt, ami segít a motorosnak gyorsabban haladni és hűvösebb maradni kerékpározás közben, így ideális nyári kerékpározáshoz. Sőt, mindössze 4 tojás súlya, vagyis 263 g, kényelmes viseletet biztosít, miközben kevésbé terheli a fejet és a nyakat.

 

Shengmilo kerékpáros sisak hegyikerékpáros sisak Ultrakönnyű kerékpáros sisak felnőtteknek, 18 szellőzőnyílással, beépítveLevehető napellenző

Az all-mountain kerékpározás kedvelői számára elengedhetetlen a kerékpáros bukósisak, levehető napellenzővel. Ennek a kerékpáros sisaknak a megerősített napellenzője kifejezetten az Ön számára készült. Ezenkívül könnyen és gyorsan eltávolíthatja a napellenzőt, így szabadon vezetheti az autópályán vagy a hegyekben, ahogy tetszik. Sőt, ha nincs rá szüksége, kiveheti, így széles kilátást biztosít a biztonsága érdekében. A napellenző szellőzőnyílásai lehetővé teszik a levegő átáramlását, hogy hűvös maradjon.

Rendeljen Shengmilo Ultralight kerékpáros bukósisakot levehető napellenzővel

Vélemények

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: „Shengmilo Ultrakönnyű kerékpáros sisak eltávolítható napellenzővel”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!