Webshop

Eladó!

Shengmilo S600

Tapasztalja meg az elektromos kerékpározás jövőjét a Shengmilo S600-zal. Erőteljes kettős motorjával és robusztus Samsung akkumulátorával páratlan teljesítményt és kényelmet biztosít. A városi ingázáshoz vagy kalandos utakhoz tökéletes Shengmilo S600 innovációval és megbízhatósággal újradefiniálja a lovaglási élményt.

 Helyi készlet: HIGH

£1,513.00

Ossza meg ezt:

Leírás

Shengmilo S600: A végső elektromos kerékpáros élmény

Kezdje el a kerékpározás új korszakát a Shengmilo S600 elektromos kerékpárral. A kiválóságra és megbízhatóságra tervezve a modern design és technológia csúcsát képviseli. Akár városi utcákon navigál, akár zord tájakat fedez fel, az S600 zökkenőmentes és izgalmas vezetési élményt kínál. Élje át az elektromos kerékpározás szabadságát és izgalmát a Shengmilo S600-zal, ahol minden út egy utazás a személyes közlekedés jövőjébe.

Shengmilo S600 hegyi elektromos kerékpár – terepjáró kalandra kész Shengmilo S600 elektromos kerékpár - nagy teljesítményű motor és nagy hatótávolságú akkumulátor Shengmilo S600 környezetbarát elektromos kerékpár – fenntartható közlekedési megoldás Shengmilo S600 E-Bike - Stílusos városi ingázó dizájn

A Shengmilo S600 főbb jellemzői és előnyei

 • Kettős 1000 W-os motorok: 25 KM/H sebességet, 40°-os mászási képességet, IP64 vízállósági minősítést ér el.
 • 48V 17.5AH Samsung akkumulátor: 840 Wh kapacitást, 40-50 KM gázt, 90 KM pedálrásegítést biztosít.
 • Mechanikus tárcsafékek: Biztosítja a pontos fékezést, a motor lekapcsolását a biztonság érdekében, a fékbetét meghosszabbítását.
 • Dupla vállas első villa + DNM hátsó lengéscsillapító: Kiváló lengéscsillapítást biztosít, javítja a terepviszonyokat.
 • Színes nagy LCD kijelző: Mutatja a futásteljesítményt, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a sebességet, az elektromos üzemmód vezérlőit.
 • Tartós hátsó fogasléc: Megerősített fém, megtámasztja az utasokat vagy a rakományt, zökkenőmentesen integrálva.
 • Sokoldalú 26 hüvelykes hegyi zsírabroncsok: Stabil tapadás különféle terepen, tartós kültéri tevékenységekhez.
 • Shimano 7 sebességes sebességváltó rendszer: Sima sebességváltás, lejtőhöz igazodik, kiegészíti a pedálrásegítést.
 • Fejlett motorkerékpár-fényszórók: Nagy fényerejű világítás, integrált kürt a biztonság és az esztétika érdekében.
 • Alumíniumötvözet hajtókarkészlet: CNC egyrészes fröccsöntés, hatékony erőátvitel, tartós konstrukció.
 • Kettős tárcsafék: Taiwan Zoom márka, megbízható fékteljesítmény, motorteljesítmény-lekapcsolási funkció.
 • Kényelmes és ergonómikus nyereg: Stresszoldó kialakítás, elősegíti a kényelmet, csökkenti a fáradtságot hosszú túrák során.
 • Ergonomikus kerékpáros markolat: Maximalizálja a kéz kényelmét, biztosítja az irányítást, ideális hosszabb utakhoz változatos terepen.

48V 17.5AH Samsung akkumulátor

s600-48v-samsung-battery-shengmilo

Az új akkumulátortechnológiát a Samsung nagy teljesítményű celláival kombinálva a Shengmilo S48 17.5 V-os, 600 AH-s lítium-ion akkumulátora lenyűgöző 840 Wh kapacitást biztosít. Ez az akkumulátor növeli a hatótávolságot, a stabilitást és a biztonságot, akár 40-50 km-t tesz lehetővé gáz üzemmódban, és több mint 90 km-t pedálrásegítő móddal egy feltöltéssel. Több mint 1500 töltési ciklussal 90 hónap után legalább 8%-ot, 80 hónap után pedig 18%-ot fenntart, így tartós teljesítményt biztosít.

1000 W x 2 kettős motor

A Shengmilo S600 elektromos kerékpár kettős 1000 W-os motorral rendelkezik, amelyek 25 KM/H (15.5 MPH) végsebességet biztosítanak kinyitható, nagyobb sebességgel. Erőteljes motorja 40°-os emelkedési képességet és lenyűgöző 2×80 N·m nyomatékot kínál. Az IP64 vízálló besorolásával a Shengmilo S600 robusztus teljesítményt biztosít minden körülmények között, fokozva az erőt, a sebességet, a kitartást és a gázolási képességet a kivételes vezetési élmény érdekében.

Mechanikus tárcsafékek

kettős-mechanikus-tárcsafék-shengmilo-s600A mechanikus tárcsafékek kivételes fékteljesítményt és irányítást biztosítanak a Shengmilo S600 2000 W elektromos kerékpárhoz. Ezek a fékek sima modulációt és pontos fékezőerőt biztosítanak, önbizalmat keltve a versenyzőkben. Ezenkívül állandó teljesítményt biztosítanak kihívást jelentő körülmények között is, biztosítva a biztonságot. Könnyen telepíthetők és beállíthatók, tökéletesek frissítéshez vagy cseréhez.

Dupla vállas első villa + DNM hátsó lengéscsillapító

A híres DNM hátsó lengéscsillapítóval és egy dupla vállú első villával felszerelt Shengmilo S600 kiemelkedő lengéscsillapítást biztosít. Ez a teljes felfüggesztésű e-bike kényelmes utazást, kiváló irányíthatóságot biztosít a különféle terepen, és sokoldalúságot biztosít a különböző tevékenységekhez. A csökkentett ütközésnek és az elektromos rásegítésnek köszönhetően megnövelt biztonságnak köszönhetően a Shengmilo S600 kivételes választássá teszi a kényelmet és a képességeket egyaránt kereső motorosok számára.

Színes nagyméretű LCD kijelző

shengmilo-s600-színes intelligens kijelzőA Yolin márkájú színes kijelzővel rendelkező S600 a teljes futásteljesítményt, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a sebességet és a sebességszintet (1-5) mutatja. Ezenkívül a kijelzőn három gomb található a bal oldali markolat mellett, amelyek lehetővé teszik az elektromos üzemmód, a rásegítés üzemmód és a világítás vezérlését. Következésképpen ez a felhasználóbarát felület egyszerű hozzáférést biztosít a lényeges információkhoz és a kezelőszervekhez, jelentősen javítva ezzel a vezetési élményt.

Ergonomikus kerékpáros markolat

A maximális kézkényelem és a biztos fogás érdekében kialakított ergonomikus kerékpárfogantyúk tökéletesek a hosszú túrákhoz. Hatékonyan minimalizálják a kéz fáradását, kiváló irányítást biztosítanak, és javítják az általános kerékpározási élményt. Ideálisak a hosszabb utakhoz, ezek a fogantyúk előnyben részesítik a kényelmet és a stabilitást, lehetővé téve a motorosok számára, hogy simább és élvezetesebb túrákat élvezhessenek változatos terepen.

Sokoldalú 26 hüvelykes hegyi kövér abroncsok

kövér-gumi-hegyi-terep-shengmilo-s600Tapasztalja meg a fokozott tapadást és tapadást a Shengmilo S600 26 hüvelykes hegyi kövér abroncsaival, amelyek tökéletesek a változatos terepen való magabiztos megküzdéshez. Akár tengerparton, hóval borított utakon vagy zord hegyi utakon utazik, ezek a gumik stabilitást és irányíthatóságot biztosítanak, élvezetes és emlékezetes kalandot biztosítva. Robusztus kialakításuk tartósságot és teljesítményt ígér, így kiváló választás a kültéri szerelmesek számára, akik sokoldalúságra és megbízhatóságra vágynak.

Shimano 7 sebességes sebességváltó rendszer

A Shengmilo S7 Shimano 600 sebességes sebességváltó rendszere megbízható teljesítményt biztosít a sima és stabil utazáshoz. Zökkenőmentesen váltson nagyobb sebességfokozatokra az emelkedőkön, és kisebb fokozatokra a nagy sebességű túrákhoz. A pedál-asszisztens rendszerrel párosítva lehetővé teszi az utazási igényeknek megfelelő precíz sebesség beállítást, javítva az irányítást és a kényelmet az egész utazás során.

Fejlett motorkerékpár-fényszórók

első fényszóró _fat-tires-adventure-shengmilo-s600A nagy fényerejű motorkerékpár-fényszórókkal felszerelt Shengmilo S600 mind a biztonságot, mind az esztétikát fokozza az éjszakai túrák során. A nappali kerékpározásról az éjszakai kerékpározásra zökkenőmentesen vált át, a fényszóróba integrált kürt egyszerűséget és stílust ad a kerékpár dizájnjához. Ezek a funkciók tiszta láthatóságot és magasabb vezetési élményt biztosítanak, ötvözve a funkcionalitást a divatos vonzerővel.

Alumíniumötvözet hajtókarkészlet

Fokozza a vezetés élményét a Shengmilo S600 alumíniumötvözetből készült hajtókarjával, amelyet egy darabból álló CNC öntési eljárással hoztak létre. Ez a kialakítás biztosítja a hatékony erőátvitelt, ötvözve a tartósságot, a könnyű konstrukciót és a nagy tengelyirányú szilárdságot, hogy kompatibilis legyen a legkülönbözőbb vezetési körülmények között. Élvezze a jobb teljesítményt és megbízhatóságot ezzel a robusztus alkatrészrel, amely ideális a kerékpárosok számára, akik nagyobb hatékonyságot és tartósságot keresnek utazásaik során.

Kettős tárcsafékek

kettős-mechanikus-tárcsafék-shengmilo-s600A Taiwan Zoom márkájú tárcsafékekkel felszerelt Shengmilo S600 olyan fékrendszert kínál, amely lekapcsolja a motor teljesítményét, amikor megnyomja a fékkart. Ez a funkció biztosítja a gyors és stabil fékezést, miközben meghosszabbítja a fékbetétek élettartamát, növelve a vezetés biztonságát. A sebesség és az irányítás közötti zökkenőmentes átmenet ezek a fékek a biztonságos és élvezetes utazás döntő részét képezik.

Kényelmes és ergonómikus nyereg

A kényelmes és ergonomikus kialakítású nyereg úgy készült, hogy enyhítse a stresszt a hosszú távú kerékpározás során. A kényelem és a támogatás közötti zökkenőmentes átmenet javítja a vezetési élményt azáltal, hogy csökkenti a fáradtságot és elősegíti az egészségesebb kerékpározási szokásokat. Élvezze az utazást egy nyereggel, amely az Ön kényelmét és jó közérzetét helyezi előtérbe, így minden utazást élvezetessé tesz.

Tartós hátsó fogasléc

strapabíró-masszív-hátsó rack-Shengmilo-s600A megerősített fémből készült Shengmilo S600 hátsó csomagtartóját aprólékosan úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kerékpár vázához. Ez a robusztus felépítés megbízható támogatást nyújt az utasszállításhoz, áruszállításhoz vagy az élelmiszerek könnyű és biztonságos szállításához. A robusztus felépítés és az átgondolt kialakítás elengedhetetlen összetevőjévé teszi a hasznosság és a praktikum fokozásának utazások és ügyintézés során egyaránt.

Mit tartalmaz a Shengmilo S600 készlet?

 • Elektromos kerékpár Shengmilo S600 x1
 • Kivehető akkumulátor x1
 • X1 töltő
 • Angol nyelvű kézikönyv x1
 • Ingyenes univerzális összeszerelő szerszám x1

Rendelje meg a Shengmilo S600-ot

További információ

Keret

6061 alumínium váz

Keret méret

17 "

színek

Ezüst

motor típusa

Fogaskerék motor

Motor erő

48V 1000W x2 hajtóműves motorok

Akkumulátor kapacitás

Samsung 48V 17.5 Ah

Az akkumulátor nettó súlya

4.5 kg

Töltés idő

5-7 óra

Max. Sebesség

25 km/h (50 km/h-ig nyitható)

Szinkron

Shimano 7 sebesség

kijelző

Yolin színes kijelző

Gumiabroncsok

26″ x 3″ csúszásmentes zsír gumiabroncsok

Kerekek

Orsókerekek

Handle Bar

Ötvözet

Első villa

Alumíniumötvözet dupla vállvilla lengéscsillapító

Felfüggesztés típusa

Lengéscsillapító

Nyereg

Ergonomikus Designec nyereg

Max. Betöltés

180 kg

fék

Zoom mechanikus tárcsafékek

Shifter

Shimano 7 sebességes váltó

Nettó súly

34 kg

Bruttó súly

48 kg

Csomagolási méret

156x34x80cm

Vélemények

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: "Shengmilo S600"

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Még szintén kedvelheted…

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!