Webshop

Eladó!

Shengmilo S26

Tapasztalja meg a Shengmilo S26 elektromos kerékpárt, amely ötvözi a fejlett technológiát a robusztus teljesítménnyel. Erőteljes motorral, hosszú élettartamú akkumulátorral és fokozott biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek megbízhatóságot és kényelmet ígérnek mind a városi ingázáshoz, mind a kalandos utazásokhoz.

 Helyi készlet: HIGH

£979.00

Ossza meg ezt:

Leírás

Shengmilo S26: Hatékonyság és kényelem

Fedezze fel az elektromos kerékpározás új szabványát a Shengmilo S26-tal. Az izgalmakat keresők és a városi ingázók számára egyaránt tervezett kerékpár a csúcstechnológiát a robusztus teljesítménnyel ötvözi. Erőteljes motorjával és hosszú élettartamú akkumulátorával könnyedén hódít meg különféle terepeket. A továbbfejlesztett biztonsági funkciók, mint a fejlett fékrendszerek és az ergonomikus kialakítás gondoskodnak a sima, biztonságos utazásról. Akár városi utcákon navigál, akár tereputakat fedez fel, a Shengmilo S26 megbízhatóságot, kényelmet és izgalmas teljesítményt ígér minden utazáshoz.

shengmilo-s26-electric-bike-power-your-ride-buy-now-at-shengmilo.net. shengmilo-s26-electric-bike-explore-the-kaland-vásároljon-most-at-shengmilo.net shengmilo-s26-electric-bike-speed-through-the-streets-buy-now-at-shengmilo.net shengmilo-s26-electric-bike-fedezd fel-utad-vásárolj-most-at-shengmilo.net.

A Shengmilo S26 főbb jellemzői és előnyei

 • 1000 W-os BAFANG motor: Erőteljes, 25 km/h-ig, 35°-os emelkedés, IPX5 vízálló.
 • 48V 17.5Ah Samsung akkumulátor: Nagy teljesítmény, 840Wh, nagy hatótáv.
 • King Meter kijelző: Vízálló, mutatja a futásteljesítményt, sebességet, akkumulátort, elektromos üzemmódokat.
 • 27.5 × 2.1 hüvelykes hegyi gumiabroncs: Kiváló tapadás zord terepen, sokoldalú teljesítmény.
 • Shimano 7 sebességes: Sima sebességváltó, emelkedőképesség, pontos beállítások.
 • Nagy fényerejű fényszóró: Motorkerékpár-minőségű, javítja az éjszakai láthatóságot, integrált kürt.
 • Első és hátsó felfüggesztés: Prémium alumínium, csökkenti a vibrációt, növeli a kényelmet.
 • ZOOM tárcsafékek: Tajvan márka, motorlekapcsolás, gyors és stabil fékezés.
 • Erős hátsó rack: Vastagított fém, utasok, áruk, élelmiszer szállítás.
 • Alumíniumötvözet hajtókar: CNC fröccsöntött, hatékony erőátvitel, strapabíró.
 • Kényelmes nyereg: Ergonomikus, stresszoldó kialakítás, ideális hosszú túrákhoz.
 • Biztonságos markolat: Maximális kézkényelem, csökkenti a fáradtságot, javítja az irányítást.
 • Félig elcsavart gázkar: Megakadályozza a véletlen indítást, növeli a biztonságot működés közben.

Bafang 1000W motor

Shengmilo_S26_-_Engedd szabadjára a Bafang_500W_Motor teljesítményét

Az S26 erős, 1000 W-os csúcsteljesítményű BAFANG motorral van felszerelve, amely akár 25 km/h (15.5 mph) sebességet is elérhet. Az elektromos kerékpár kulcsfontosságú elemeként a motor befolyásolja annak erejét, sebességét (beleértve a 35°-os mászási képességet), állóképességét és vízi gázolási képességét. Sőt, 80 N·m maximális nyomatékával és IPX5 vízálló besorolásával megbízható teljesítményt biztosít különféle körülmények között.

Samsung 48V 17.5AH akkumulátor

A nagy teljesítményű SAMSUNG cellákkal a Shengmilo S26 robusztus 48 V-os 17.5 Ah lítium-ion akkumulátort tartalmaz. Ez a 840 Wh-s konfiguráció jelentősen növeli a kerékpár hatótávolságát, stabilitását és biztonsági jellemzőit. A motorosok meghosszabbított távokat élvezhetnek, akár 40-50 km-t is megtehetnek gáz üzemmódban, és több mint 90 km-t pedálrásegítéssel.

King Meter nagy kijelző

Grip_and_Control_-_Ergonomic_Grips_on_Shengmilo_S26_A KING-METER NOKEE-U sorozatú vízálló műszereit használva az S26 megjeleníti a teljes futásteljesítményt, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a sebességet és egy 1-5 sebességes szintjelzőt. A bal oldali markolat mellett kényelmesen elhelyezett kijelző három gombbal rendelkezik. Ezek a gombok lehetővé teszik az elektromos és a teljesítményrásegítés üzemmódok, valamint a kerékpár lámpáinak vezérlését, így biztosítva a könnyű hozzáférést az alapvető funkciókhoz utazás közben.

Shimano 7 sebesség

A Shimano 7 sebességes sebességváltó rendszerrel felszerelt Shengmilo S26 kiváló átviteli teljesítményt biztosít a biztonságos és stabil utazás érdekében. A motorosok könnyedén kapcsolhatnak nagyobb sebességfokozatra emelkedőn való emelkedéshez, és kisebb sebességfokozatra nagyobb sebességhez. Ez a rendszer a pedálsegéd funkcióval kiegészítve precíz sebességbeállítást tesz lehetővé, megkönnyítve a kényelmes és hatékony utazást különböző terepen.

27.5 × 2.1 hüvelykes hegyi gumiabroncsok

Conquer_All_Tereins_with_KENDA_Tires_on_Shengmilo_S26A Shengmilo S27.5 2.10”x26-es hegyi abroncsai kiváló tapadást és tapadást biztosítanak, így ideálisak a zord terepen való magabiztos megküzdéshez. A homokos strandoktól a havas tájakig és a hegyvidéki utakig ezek a gumiabroncsok kiválóak, izgalmas utazást biztosítanak, és emlékezetes benyomást keltenek alkalmazkodóképességükkel és teljesítményükkel.

Alumíniumötvözet hajtókarkészlet

Az alumíniumötvözetből készült, precíz CNC egyrészes fröccsöntési eljárással előállított hajtókarral a Shengmilo S26 maximalizálja az erőátviteli hatékonyságot. Ezenkívül ez a kialakítás biztosítja a robusztusságot, a könnyű felépítést, a tartósságot és a nagy tengelyirányú szilárdságot, mindez hozzájárul a kerékpárosok megbízható és hatékony teljesítményéhez.

Első és hátsó felfüggesztés

Front_Suspension_Fork__Suspension_Bliss_-_Shengmilo_S26s_Comfortable_RideÉlvezze a sima és kényelmes utazást elektromos kerékpárunk lengéscsillapítójával! Ez a prémium alumíniumötvözetből készült első villa szilárdságot és tartósságot biztosít. Könnyű kialakítása javítja a manőverezhetőséget és az irányíthatóságot a teljesítmény vagy a megbízhatóság veszélyeztetése nélkül. A felfüggesztés lengéscsillapítója csökkenti a vibrációt durva terepen, így kényelmes utazást biztosít minden kalandhoz.

Félig csavarja el a fojtószelepet

A Shengmilo S26 félig elforgatható fojtószelepét úgy tervezték, hogy megakadályozza a véletlen indítást, ezáltal növelve a biztonságot működés közben. Ez a tervezési jellemző minimálisra csökkenti a nem szándékos gyorsulásból származó sérülések kockázatát, biztonságosabb és kontrolláltabb vezetési élményt biztosítva.

ZOOM Tárcsafékek

Dual_Disc_Brakes_on_S26_Electric_Bike_-_Swift_and_Stable_BrakingMind az első, mind a hátsó kerekeken Taiwan ZOOM márkájú tárcsafékek találhatók a Shengmilo S26-on. Ezek a fékek motorteljesítmény-lekapcsolási funkcióval vannak felszerelve: amikor megnyomja a fékkart, a motor leállítja a teljesítményt, így biztosítva a gyors és stabil fékezést. Ez a funkció nem csak növeli a biztonságot, hanem meghosszabbítja a fékbetétek élettartamát is, megbízható fékteljesítményt biztosítva az egész utazás során.

Tanulmányozó hátsó fogasléc

A Shengmilo S26 váz hátsó fogasléce robusztus, vastagított fémből készült, amelyet kifejezetten az utasok, áruk biztonságos szállítására és az élelmiszer-szállítás megkönnyítésére terveztek. Masszív felépítése biztosítja a megbízhatóságot és a stabilitást a szállítási feladatok során, így ideális különféle gyakorlati célokra.

Nagy fényerejű fényszóró

Night_Riding_Confidence_-_LED_Headlight_on_Shengmilo_S26A motorkerékpár-minőségű, nagy fényerejű fényszórókkal felszerelt S26 javítja a láthatóságot és a kerékpár általános esztétikáját a biztonságos éjszakai vezetés érdekében. A fényszórókba integrált kürtje egyszerűséget és divatot ad, ötvözi a funkcionalitást a modern stílussal.

Biztonságos markolat

A Shengmilo S26′ fogantyúit a maximális kézkényelem és a biztos fogás érdekében tervezték. Ezek a fogantyúk tökéletesek a hosszabb túrákhoz, hatékonyan csökkentik a kéz fáradását, javítják az irányítást és javítják az általános kerékpározási élményt, különösen hosszú utak során, ahol a kényelem és a tapadás elengedhetetlen a sima és élvezetes utazáshoz.

Kényelmes nyereg

Kényelmes_ülés__Shengmilo_S26_Electric_Bike_-_A_Trailblazing_AdventureA stresszoldásra és a kényelemre tervezett Shengmilo S26 nyereg ergonomikus kialakítású, amely kényelmes élményt biztosít a hosszú távú kerékpározás során. Élvezze az egészséges és élvezetes túrákat a továbbfejlesztett támogatással és az ergonómiai jellemzőkkel, amelyek minimalizálják a kényelmetlenséget.

Mit tartalmaz a Shengmilo S26 készlet?

 • Elektromos kerékpár Shengmilo S26 x1
 • Kivehető akkumulátor x1
 • X1 töltő
 • Angol nyelvű kézikönyv x1
 • Ingyenes univerzális összeszerelő szerszám x1

Rendelje meg a Shengmilo S26-ot

További információ

Keret

6061 alumínium váz

Keret méret

17 "

színek

Fekete

motor típusa

Fogaskerék motor

Motor erő

Bafang 48V1000W hajtóműves motorok

Akkumulátor kapacitás

Samsung 48V 17.5 Ah

Az akkumulátor nettó súlya

4.5 kg

Töltés idő

5-7 óra

Max. Sebesség

25 km/h (42 km/h-ig nyitható)

Szinkron

Shimano 7 sebesség

kijelző

King-meter NOKEE-U vízálló mérő

Gumiabroncsok

27.5″ x 2.1″ hegyi gumiabroncsok

Kerekek

Orsókerekek

Handle Bar

Ötvözet

Első villa

Kettős vállú lejtmeneti lengéscsillapító

Felfüggesztés típusa

Lengéscsillapító

Nyereg

Ergonomikus Designec nyereg

Max. Betöltés

200 kg

fék

Zoom mechanikus tárcsafékek

Shifter

Shimano 7 sebességes váltó

Nettó súly

35 kg

Bruttó súly

44 kg

Csomagolási méret

130x289x50cm

Vélemények

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: "Shengmilo S26"

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Még szintén kedvelheted…

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!