• Nincs termék a kosárban.
Kosár
Összesen:

Webshop

Shengmilo MTB kerékpáros sisak levehető mágneses védőszemüveggel és hátsó lámpával

A Shengmilo MTB kerékpáros sisak levehető mágneses szemüveggel és hátsó lámpával minden MTB versenyző számára alkalmas. Legyen biztonságban a Shengmilo kerékpáros bukósisak kerékpározás közben, amely tökéletes közúti és terepen történő használatra.

79 

Ossza meg ezt:

Leírás

A levehető mágneses védőszemüveggel és hátsó lámpával ellátott Shengmilo MTB kerékpáros sisak vékony kialakítású és jó megjelenésű, és nagyobb lefedettséget biztosít a sisak hátulján egy kis extra biztonság érdekében. A Shengmilo MTB kerékpáros sisak kis mérete és figyelemreméltó hűtőereje lehetővé teszi, hogy könnyedén lebegjen a levegőben különböző dőlés- és fejszögekben.

A tökéletes biztonságos illeszkedés

A szélességük pontos beállításával az egyes fejek teljes kerületén, a minimalista illeszkedési rendszer egy egyszerűen elforgatható tárcsát használ a még egyszerűbb beállítás érdekében, egyszerű, kényelmes illeszkedést biztosítva, amely elkerüli a nyomás alatti területeket.

Shengmilo sisak ultrakönnyű terepjáró hegyi kerékpáros sisak eltávolítható védőszemüveggelTartós és erős védelem

A nagy sűrűségű EPS anyag és a robusztus PC burkolat kiemelkedő védelmet és nagy teljesítményű ütközési pufferelést biztosít. A fluoreszkáló pántok és bélés növeli a viselő kényelmét és általános biztonságát.

Mágneses napszemüveg

A levehető szemüveg használata nagymértékben megvédi a felhasználókat a széltől, a homoktól és más elemektől a durva tükröződés és az erős napfény mellett. A szemvédő mágnessel rögzíthető a sisakra. Az integrált lencse teljes körű látásvédelmet biztosít, kiküszöböli a napszemüveg szükségességét, a bosszantó izzadságot és párásodást, valamint kompatibilis a rövidlátást korrigáló szemüveggel.

Shengmilo ultrakönnyű kerékpáros bukósisak eltávolítható napellenzővelSuper Bright figyelmeztető USB LED

Erős hátsó lámpákkal rendelkezik, amelyek három megvilágítási lehetőséggel rendelkeznek: állandó fény mód, villogó üzemmód és körút mód. Ezek a lámpák jelentősen láthatóbbá tehetik a versenyzőket a sötétben, és figyelmeztethetik a mögöttük haladó autókat és gyalogosokat a biztonságos távolság megtartására.

Kiváló használati tapasztalat és teljesítmény

A jó szellőzés és hőelvezetés érdekében a belső csatornákkal ellátott 22 szélcsatorna szellőzőnyílás hatékonyan irányítja a légáramlást a fejben. Ezzel a hihetetlenül könnyű sisakkal a felhasználók semmilyen terhet vagy örömet nem fognak tapasztalni.

Tökéletes méretbeállítás

A többdimenziós szabályozási rendszerrel a felhasználók gyorsan módosíthatják a fej kerületének és magasságának méretét. Az állítható pántok és a többdimenziós beállítás segítségével a sisak stabilan a helyén marad, a fej megfelelő helyzetben. 54-60cm fejkörfogathoz alkalmas, 54-61cm. Kérjük, vásárlás előtt végezzen pontos fejméretet.

Elegáns és kompakt forma

A kerékpáros sisak karcsú, kompakt formája és az oldalsó szellőzőnyílások arra szolgálnak, hogy minimalizálják az oldalsó légellenállást, miközben maximalizálják az áramlási dinamikát. Ez simítja a légáramlást elölről hátrafelé.

Rendeljen Shengmilo MTB kerékpáros sisakot levehető mágneses védőszemüveggel és hátsó lámpával

Vélemények

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: „Shengmilo MTB kerékpáros sisak levehető mágneses szemüveggel és hátsó lámpával”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!