• Nincs termék a kosárban.
Kosár
Összesen:

Webshop

EVA Hard Shell mobil tároló

Az EVA Hard Shell mobiltároló védi az akár 7 hüvelyk átmérőjű kütyüket, miközben biztonságosan látja telefonját kerékpározás közben. A forgatható kialakítás szilárdan fogja a fogantyút, így útközben is kiválaszthatja az optimális látószöget!

45 

Ossza meg ezt:

Leírás

EVA Hard Shell mobil tároló

Ez az EVA Hard Shell Mobile Storage mobiltelefon-tartó biztonságosan illeszkedik kerékpárja vagy robogója fogantyújára, így mozgás közben is láthatja és hozzáférhet telefonjához!

4 Karom biztonságosan rögzíthető a kerékpár vagy a motorkerékpár fogantyújához

Meg kell nyomnia a középső gombot a rögzítő tartón, és a karmok biztonságosan bezáródnak a kerékpár fogantyúja köré. Ha készen áll a telefon eltávolítására, egyszerűen nyomja meg egyszerre mindkét fogantyút, és az eszköz biztonságosan kioldódik, így kiszállhat a kerékpárból és folytathatja a túrát.

Fröccsenésálló kivitel

EVA Hard Shell mobil tárolónkat vízállónak terveztük! Ez azt jelenti, hogy bármilyen időben – hóban, esőben vagy napsütésben – lovagolhat, tudván, hogy készüléke biztonságban lesz.

Jól illeszkedik az eszközhöz, így biztonságban van, miközben kint van.

Ez a tartó szorosan illeszkedik okostelefonja köré, így biztonságban tartja, miközben kerékpározik vagy motorozik! Teljesen biztonságos marad a kerékpáron az Ön által választott szögben, így ideális, könnyű látványt nyújt mozgás közben.

Érintőképernyő-barát

Ez a rögzítő nem akadályozza a telefon érintőképernyőjének vagy az eszköz bármely portjának használatát, így továbbra is használhat vezetékes fejhallgatót, vagy érintse meg a képernyőt a zeneszám megváltoztatásához, az útvonalak ellenőrzéséhez és egyebekhez (amíg nem mozgó).

360 fokozatú forgatás

Az EVA Hard Shell Mobile Storage egy 360 fokban cserélhető tartó, amely lehetővé teszi, hogy telefonját a legkényelmesebb pozícióba helyezze, hogy lovaglás közben nézze, akár függőlegesen, akár vízszintesen. Ideális az okostelefon navigációs rendszerként való használatához, mivel optimális látószöget biztosít.

7 hüvelykes telefonokkal kompatibilis

Ez az EVA Hard Shell Mobile Storage 4.7-7 hüvelykes telefonokhoz illeszkedik, így a piacon szinte minden telefonhoz ideális! Függetlenül attól, hogy készüléke 4.7 vagy 7 hüvelykes méretű, a tartó alkalmazkodik ahhoz, hogy szilárdan rögzítse, és teljesen biztonságosan tartsa. Ez azt jelenti, hogy minden iPhone-nal működni fog, beleértve az iPhone 13 sorozatot, valamint az Android telefonok többségével, beleértve a Samsung Galaxy S21 és Z Fold sorozatot is.

Műszaki adatok

  • Típus: kerékpártáska
  • Beépítés: a keretre
  • Anyag: nejlon
  • Vízálló bevonat: igen
  • Jellemzők: rekesz okostelefonhoz 7"
  • Méretek: 150 x 225 x 90 mm

Rendeljen EVA Hard Shell mobil tárolót

Vélemények

Nincs vélemény még.

Legyen Ön az első, aki értékeli a következőt: „EVA Hard Shell Mobile Storage”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Még szintén kedvelheted…

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!