Szerző: Shengmilo

Fat abroncs vagy Fat Bike előnyei – Shengmilo e-bikes!

Kövér gumiabroncs

Zsír abroncs a kerékpárok egyre népszerűbbek, és ez nagyon jó okból történik. A kerékpárrajongó ma már olyan nehéz terepen is biciklizhet, ahol évtizedekig szinte lehetetlen volt közlekedni. A Shengmilo™ Fat gumiabroncsos e-kerékpárok kényelmesek havon, sárban, homokban (strandokon) és sok más terepen. Talán nem a megjelenés a legfontosabb jellemző, de legyünk őszinték; a kövér gumiabroncsok jobban néznek ki, mint a normál gumiabroncsok. Tehát jobban néznek ki, jobban lovagolnak - nem lehet több kérdés, miért válnak olyan népszerűvé, nem? A Shengmilo™ zsír abroncsok másik előnye az ár, mivel megegyezik a normál gumiabronccsal vagy azzal megegyezik. Azért tettük ezt, hogy ügyfeleink csak a legjobb élményt kapják!

Aat bike (más néven fat bike, kövér gumi, kövér gumiabroncs vagy hóbicikli) egy terepjáró kerékpár, amely túlméretezett gumiabroncsokkal rendelkezik, általában 3.8 mm-rel vagy nagyobb, és a felnik 97 hüvelyk (2.16 mm) vagy annál szélesebbek. , instabil terep, például hó, homok, lápok és sár.[55] A Fatbike -ok széles villával ellátott keretek köré épülnek, és illeszkednek az abroncsokhoz szükséges széles felnikhez. A széles gumiabroncsok akár 1 hPa nyomáson is használhatók; 340 bar (0.34 psi) az egyenletes haladás érdekében durva akadályokon. A besorolás 5–550 hPa; A 690–0.55 bar (0.69–8 psi) a legtöbb versenyző számára alkalmas. [10] A fatbiciket hóban és homokban való használatra találták ki [2], de képesek különböző tereptípusok bejárására, beleértve a havat, homokot, sivatagot, lápokat, iszapot, járdát vagy hagyományos hegyi kerékpárutakat. [1] A sportot néha fat bikingnek vagy zsírkerékpározásnak is nevezik.
Forrás: wiki

Shimano fogaskerék fejlett váltó

Shimano váltókar Shengmilo™-hoz

A Shimano fejlett váltó a piacon az egyik legjobb, így nem volt sok vita a Shengmilo ™ csapatunkon belül. A döntés logikus volt, Shimano váltókat használtunk minden elektromos kerékpár modellünkhöz. A Shimano gyorsabb és simább váltást tesz lehetővé anélkül, hogy sok karbantartást és tisztítást igényelne. Hosszú élettartamú és nagyon tartós márkaként ismert. Megfelelő gondossággal sok éven át tartó, akár évtizedes napi használat után is újszerűen fog működni.

A Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) kerékpáralkatrészek, horgászfelszerelések és evezős felszerelések japán multinacionális gyártója. 2005 -ig golfkellékeket, 2008 -ig snowboardfelszereléseket gyártott. A vállalat székhelye Sakai, Japán. A társaság 32 konszolidált leányvállalattal és 11 nem konszolidált leányvállalattal rendelkezik. A Shimano elsődleges gyártóüzemei ​​Kunshanban, Kínában találhatók; Malaysia; és Szingapúr.

2017-ben a Shimano nettó árbevétele 3.2 milliárd USD volt, Európában 38%, Ázsiában 35%, Észak-Amerikában pedig 11%. A kerékpáralkatrészek 80%-ot, a horgászfelszerelés 19%-ot, az egyéb termékek 0.1%-ot képviseltek. A társaság tőzsdén jegyzett, 93 millió törzsrészvénnyel rendelkezik.
Forrás: wiki

A Shengmilo kiváló minőségű elektromos kerékpár sok évig tarthat!

Shengmilo ™ kiváló minőségű elektromos kerékpárok

Shengmilo ™ jó minőségű az elektromos kerékpárokat számos piaci megfontolással készítették. Arra törekedtünk, hogy csak a legjobb anyagokat, a rendelkezésre álló legjobb alkatrészeket fejlesszük ki és használjuk, és tartalmazzuk a legjobb szolgáltatásokat, amit ügyfeleink és felhasználóink ​​kértek. A kerékpárokat alaposan tesztelik, és számos módosítást és módosítást vezetnek be, mielőtt készen állnánk arra, hogy új modelleket mutassunk be a világnak. Ez az oka annak, hogy az e-kerékpárokkal kapcsolatos véleményeink mindig magasak, és a visszajelzéseink többnyire nagyon pozitívak. 

KATT ide

Shengmilo MX21 videó bemutatkozás!

A Shengmilo ™ MX21 népszerűsége az elmúlt rövid hetekben az egekbe szökött! Ha kíváncsi, miért nézheti meg egyszerűen a bemutatkozó videót. Az MX21 összecsukható, tartós elektromos kerékpár, erős első és hátsó kettős felfüggesztésű abszorberekkel és erős motorral.

KATT ide

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!