• Nincs termék a kosárban.
Kosár
Összesen:

Hírek

Shengmilo MX21 videó bemutatkozás!

A Shengmilo ™ MX21 népszerűsége az elmúlt rövid hetekben az egekbe szökött! Ha kíváncsi, miért nézheti meg egyszerűen a bemutatkozó videót. Az MX21 összecsukható, tartós elektromos kerékpár, erős első és hátsó kettős felfüggesztésű abszorberekkel és erős motorral.

A Shengmilo ™ MX21 alkalmas kezdőknek, valamint kerékpáros rajongóknak és profiknak. Ez az egyik legpozitívebb ebike a történelemben!

A kerékpár könnyű, de nagyon erős alumíniumötvözetből készült kerettel rendelkezik, amelyről ismert, hogy mindenféle ütést elüt, anélkül, hogy elnyeli a sérüléseket. A keret 5 réteg elektrosztatikus festéket tartalmaz, amely lefedi az alumíniumot.

A kivehető akkumulátor közvetlenül a keretbe van helyezve, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb legyen és nagyobb kapacitással rendelkezzen. Ezért az MX21 12.8 Ah akkumulátorral rendelkezik, ami SOK -nak számít az elektromos kerékpáriparban.

Mivel mérnökeink nem voltak megelégedve a gumiabroncsok normális viselkedésével durva terepen, úgy döntöttünk, hogy a legjobb 20 hüvelykes zsírgumikat kerékpárra szereljük. Nagyon jó sok keményebb terepen, mint hó, sár, homok, strandok, hegyvidéki terepek, mocsarak és így tovább. Minden motoros, aki kipróbált egy kövér gumit, tudja, hogy nincs jobb megoldás. Úgy döntöttünk, hogy CST BFT 20 × 4.0 típusú gumiabroncsokat szerelünk fel. erős tapadása és alacsony ellenállása miatt.

Az MX21 erőteljes 48 V -os és 500 W -os kefe nélküli, 75 nm -es motorral működik, amely nagy nyomatékot, jó gyorsulást és akár 40 kilométer / órás végsebességet kínál. A Bike rengeteg más fejlett funkcióval is rendelkezik, mint például az első és a hátsó lengéscsillapítók, amelyek jónak és simának érzik magukat kemény terepen való túrázás közben, és akár 150 kilogrammot is elbírnak. Az első lámpa is erőteljes, így az éjszakai utazás a lehető legjobb.
A sebességváltó egy fejlett 7 sebességes Shimano Gear, teljes Shimano alkatrészekkel.

Az MX21 rendszer három menetsebességi móddal rendelkezik; Boost mód, ahol már nem kell bekapcsolnia az elektromos üzemmódot, és alkalmas edzésre. A második a Manpower modell, ahol bekapcsolja az üzemmódot anélkül, hogy elforgatná a kormányt, ahelyett, hogy csak óvatosan pedálozna a lábával az energia és az akkumulátor megtakarítása érdekében. A harmadik a Pure electric mód, ahol már nem kell pedálozni, csak állítsa be a sebességet a kormányával, és élvezze a sebességet.

Címkék:

6 megjegyzések on Shengmilo MX21 videó bemutatkozás!

 1. Karl Peter Messerich mondja:

  Ich habe nicht so viel Glück mit meinem MX21!
  Ab Lieferung zeigte das Display nach kurzer Fahrt (1–3 km) den Fehlercode „E10”: dann blieb die Geschw.Anzeige eingefroren, man konnte die Anzeige nicht mehr umschalten von Ges.km auf Tages-km, Fahrzeit. Der Motor lief allerdings normális. Auf Reklamation beim Händler (E-Bay) wurde mir ein neuer Controller geschickt (14 Tage), der keine Besserung brachte. Darauf wurde mir ein neues Display geschickt, seitdem ist die Fehlermeldung verschwunden.
  Die Bremsen quietschten beide jämmerlich, alles Aufrauhen der Beläge, Entfetten der Bremsscheiben brachte keine dauerhafte Besserung, erst der Austausch der Beläge im Fachhandel brachte Ruhe.
  Die Teleskopgebel klapperte von Anfang an beim Überfahrengößerer Unebenheiten. Nach ca.400 km bemerkte ich, daß beim Bremsen mit der Vorderbremse das Vorderrad nach links auslenkt und der linke Holm sich nach hinten biegt. Als ich das beim Verkäufer reklamierte, antwortete er nicht mehr. Ich teilte E-Bay mit, daß ich wegen nicht behebbarer Fehler vom Kauf zurücktreten will. Antwort: der Verkäufer verweigert den Rücktritt!
  Jetzt sitze ich da mit der defekten Gabel. Habe versucht, im Fachhandel eine andere, bessere Gabel zu finden, aber für die dicken Felgen konnte mein Händler bisher noch keinen Ersatz finden.
  Zwischenzeitlich hatte ich das (sehr gut funktionierende) Schaltwerk gegen eines von Shimano getauscht, da das Original aus zu weichem Material besteht und nach jedem Liegendtransport im Kofferraum verbogen war und neu justiert werden musste.
  Bin aber begeistert (wenn alles funktioniert) vom Fahrverhalten, Motor und Regelung. Nur die Bremsen könnten wirksamer und präziser sein.

 2. Cesar Chu Ortega mondja:

  Helló srácok!
  Elküldené nekem a töltőport cseréjére vonatkozó utasításokat?

  Köszönöm

  1. Shengmilo mondja:

   Kedves Cesar!

   köszönöm kérdését és érdeklődését Shengmilo iránt.
   Öröm hallani, hogy e -mail beszélgetésünk során sikerült megoldani a helyzetet.

   Élvezze a napi túrákat!
   Shengmilo

 3. Eve mondja:

  Ez is gyönyörű kerékpár, de maradok az mx02 -nél, mivel gyorsabb, és soha nem kell hajtogatnom. Köszönöm a cikket! Evee

 4. Nina mondja:

  jól néz ki! tudnál több vediót mutatni?

  1. Shengmilo mondja:

   Szia Nina,
   Köszönjük az érdeklődést!
   Igyekszünk professzionálisabb videókat készíteni.
   Köszönjük!
   Shengmilo

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!