• Nincs termék a kosárban.
Kosár
Összesen:

Hírek

Shimano fogaskerék fejlett váltó

Shimano váltókar Shengmilo™-hoz

A Shimano fejlett váltó a piacon az egyik legjobb, így nem volt sok vita a Shengmilo ™ csapatunkon belül. A döntés logikus volt, Shimano váltókat használtunk minden elektromos kerékpár modellünkhöz. A Shimano gyorsabb és simább váltást tesz lehetővé anélkül, hogy sok karbantartást és tisztítást igényelne. Hosszú élettartamú és nagyon tartós márkaként ismert. Megfelelő gondossággal sok éven át tartó, akár évtizedes napi használat után is újszerűen fog működni.

A Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) kerékpáralkatrészek, horgászfelszerelések és evezős felszerelések japán multinacionális gyártója. 2005 -ig golfkellékeket, 2008 -ig snowboardfelszereléseket gyártott. A vállalat székhelye Sakai, Japán. A társaság 32 konszolidált leányvállalattal és 11 nem konszolidált leányvállalattal rendelkezik. A Shimano elsődleges gyártóüzemei ​​Kunshanban, Kínában találhatók; Malaysia; és Szingapúr.

2017-ben a Shimano nettó árbevétele 3.2 milliárd USD volt, Európában 38%, Ázsiában 35%, Észak-Amerikában pedig 11%. A kerékpáralkatrészek 80%-ot, a horgászfelszerelés 19%-ot, az egyéb termékek 0.1%-ot képviseltek. A társaság tőzsdén jegyzett, 93 millió törzsrészvénnyel rendelkezik.
Forrás: wiki

Címkék:

2 megjegyzések on Shimano fogaskerék fejlett váltó

 1. Timo mondja:

  Szép shimano tények, de tényleg emlékszem, hogy ez a márka már az első motoromon volt, amikor 10 éves voltam, és nem vagyok túl 30, ez még mindig a legjobb váltó, gratulálok a shimanónak

  1. Shengmilo mondja:

   Helló,

   köszönöm a hozzászólásodat.
   Abban egyetértünk, hogy a Shimano egyszerűen a legjobb! 🙂

   Have a nice day!
   Shengmilo

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!