• Nincs termék a kosárban.
Kosár
Összesen:

Hírek

A Shengmilo kiváló minőségű elektromos kerékpár sok évig tarthat!

Shengmilo ™ kiváló minőségű elektromos kerékpárok

Shengmilo ™ jó minőségű az elektromos kerékpárokat számos piaci megfontolással készítették. Arra törekedtünk, hogy csak a legjobb anyagokat, a rendelkezésre álló legjobb alkatrészeket fejlesszük ki és használjuk, és tartalmazzuk a legjobb szolgáltatásokat, amit ügyfeleink és felhasználóink ​​kértek. A kerékpárokat alaposan tesztelik, és számos módosítást és módosítást vezetnek be, mielőtt készen állnánk arra, hogy új modelleket mutassunk be a világnak. Ez az oka annak, hogy az e-kerékpárokkal kapcsolatos véleményeink mindig magasak, és a visszajelzéseink többnyire nagyon pozitívak. 

Sok elektromos kerékpár van a piacon, ezért néha nehéz döntéseket hozni a vásárlásról. Szerencsére kevés olyan márka, mint a Shengmilo ™, kiemelkedik fejlett funkcióival és nagyon jó minőségével! A Shengmilo ™ kerékpárok tartósak és tartósak meghaladja az elvárásait!

A Shengmilo ™ kiváló minőségéről, de néhány más exkluzív funkciójáról is felismerhető. A legtöbb modellünk rendelkezik kövér gumik, ami sokkal kényelmesebbé teszi a vezetést és sokkal fejlettebb megjelenést. Ami a gumit illeti, az előnyünk is mag kerék futurisztikus kilátásokat kínál, és jobb fenntarthatóságot is biztosít, mivel a mágneskerék nem tud olyan könnyen meghajolni vagy sérülni. 

Ön valaki, aki gyorsaságra, gyorsulásra és nyomatékra vágyik? Ne keressen tovább. A Shengmilo ™ gondoskodott arról, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne. A továbbfejlesztett, kefe nélküli motorok akár 1000 W -ig készülnek, hogy jobbá tegyék az utazást és boldoggá tegyék.

Címkék:

6 megjegyzések on A Shengmilo kiváló minőségű elektromos kerékpár sok évig tarthat!

  1. Mesut mondja:

    Guten Tag kann man bei ihnen Ersatzteile bestellen falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

    1. Shengmilo mondja:

      Kedves Mesut!
      igen, ha közvetlenül a weboldalunkról vásárol, minden alkatrész és teljes körű támogatás biztosított.
      Üdvözlettel, Shengmilo

  2. vikentrigger mondja:

    Csak hogyan tudom működtetni a motoros segédmotort

  3. Luis mondja:

    Hola, los MX20 és MX21 de 500w ¿est homologadas dentro de la normativa EPAC (Electronically Power Assisted Cycles) para Europa y España?

    En su caso, Requestirán matriculación como ciclomotor y seguro obligatorio? Como podría obtener su certado de homologación europeo? Gracias.

    1. Luis mondja:

      Importante donde descargar certificateado de homologación europeo.

    2. Shengmilo mondja:

      Kedves Luis!

      Jó hír, a Shengmilo elektromos kerékpár megfelelt az EU EN15194 tanúsítványának.
      Most már általában használható az utak nagy részén.

      Minden jót
      Shengmilo

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

Lapozzunk az elejére
hiba: A tartalom védett !!